توربین- ژنراتورهای بادی با ژنراتور القایی دو سو تغذیه (DFIG) نسبت به افتادگی ولتاژ پایانه بسیار حساساند. زیرا افت ولتاژهای عمیق پایانۀ ژنراتور باعث القای ولتاژهای بزرگ در سیمپیچهای روتور و در نتیجه، عبور جریانهای گذرای شدید از روتور و مبدل الکترونیک قدرت آن میشود. با افزایش ضریب نفوذ توربینهای بادی در شبکه لازم است که توربین- ژنراتورهای بادی در حین خطا متصل به شبکه باقی بمانند و در بهبود پایداری شبکه نقش ایفا کنند. در این مقاله، یک روش ترکیبی برای بهبود قابلیت ایستادگی توربین-ژنراتور القایی دو سو تغذیه در برابر خطای نامتقارن پیشنهاد میشود. این روش با استفاده از کنترل مبدل روتور و با اضافه کردن مقاومت میراکنندۀ استاتور محقق میگردد. هدف از روش پیشنهادی، کاهش پیک پاسخ گذرا در لحظات وقوع و رفع خطا، بهبود میرایی نوسانات گذرای با فرکانس شبکه و حذف یا محدودکردن نوسانات نامیرای توالی منفی با دو برابر فرکانس شبکه است. در نهایت، کارایی روشهای پیشنهادی بهوسیلۀ شبیهسازی آزموده میشود.
رحیمی, محسن. (1401). تحلیل و بهبود قابلیت ایستادگی توربین بادی با ژنراتور القایی دو سو تغذیه در برابر افتادگی نامتقارن ولتاژ. مهندسی و مدیریت انرژی, 4(1), 16-29.
MLA
محسن رحیمی. "تحلیل و بهبود قابلیت ایستادگی توربین بادی با ژنراتور القایی دو سو تغذیه در برابر افتادگی نامتقارن ولتاژ", مهندسی و مدیریت انرژی, 4, 1, 1401, 16-29.
HARVARD
رحیمی, محسن. (1401). 'تحلیل و بهبود قابلیت ایستادگی توربین بادی با ژنراتور القایی دو سو تغذیه در برابر افتادگی نامتقارن ولتاژ', مهندسی و مدیریت انرژی, 4(1), pp. 16-29.
VANCOUVER
رحیمی, محسن. تحلیل و بهبود قابلیت ایستادگی توربین بادی با ژنراتور القایی دو سو تغذیه در برابر افتادگی نامتقارن ولتاژ. مهندسی و مدیریت انرژی, 1401; 4(1): 16-29.