دوره 13، شماره 1 - ( 12-1401 )                   جلد 13 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Dodangeh M, Ghaffarzadeh N. Fault detection, classification and location methodology for solar microgrids using current injection, online phaselet transform, mathematical morphology filter and signal energy analysis. JEM 2023; 13 (1)
URL: http://energy.kashanu.ac.ir/article-1-1668-fa.html
دودانگه مصطفی، غفارزاده نوید. روشی جدید جهت حفاظت ریزشبکه سولار MTDC با استفاده از فیزلت آنلاین،ریخت شناسی ریاضی و تحلیل انرژی سیگنال. مهندسی و مدیریت انرژی 1401; 13 (1)

URL: http://energy.kashanu.ac.ir/article-1-1668-fa.html


دانشکاه بین المللی امام خمینی (ره)
چکیده:   (614 مشاهده)
در این مقاله روشی جدید جهت تشخیص خطا و تعیین محل خطا در ریزشبکه سولار MTDC ارائه شده است. مسائلی از جمله گسترش منابع تولیدات تجدیدپذیرو بارهای DC و تلاش برای افزایش کیفیت توان و کاهش اثرات زیست­محیطی تولید برق باعث گسترش شبکه­های سولار شده است. تشخیص انواع و محل خطا جهت تداوم سرویس­دهی و جلوگیری از خرابی بیشتر و تقویت ویژگی انتخابگری حفاظت مورد اهمیت است. در این روش یک کیت مداری به شبکه متصل می­شود. در صورت رخداد خطا در شبکه با عبور جریان از کیت­های متصل شده و اندازه­گیری امواج سیار مشتق جریان خطا و اعمال آن به یک فیلتر ریخت­شناسی ریاضی، تشخیص خطا صورت می­گیرد. تعیین محل خطا با استفاده از معادلات مداری و محاسبات جریانی صورت می­گیرد. خطاهای اتصال قطب مثبت به زمین(PG)، اتصال قطب منفی به زمین(NG) و اتصال قطب مثبت به منفی (PN) به عنوان اغتشاشات خط DC در نظر گرفته شد. در تعیین نوع خطا از خروجی فیلتر ریخت شناسی ریاضی و تحلیل انرژی سیگنال استفاده شده است. روش ارائه شده در یک ریزشبکه MTDC متصل به منابع ذخیره کننده و تجدیدپذیر انرژی با خطاهای بسیاری آزموده شد. نتایج بیان کننده صحت روش پیشنهادی است. این روش نسبت به نویز با نسبت سیگنال به نویز بین 10 تا 70 درصد و تغییرات فرکانس نمونه برداری از 5/0 تا 50 کیلوهرتز و مقاومت خطا تا 100 اهم به­صورت مقاوم عمل می­کند و درصدخطای روش پیشنهادی کمتر از 3 درصد می­باشد. در خطاهای با امپدانس بالا تا 1000 اهم عملکرد بسیار خوب بوده و در بدترین شرایط خطا کمتر از 7 درصد است.
متن کامل [PDF 1596 kb]   (261 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مهندسی برق
دریافت: 1400/9/20 | ویرایش نهایی: 1401/11/1 | پذیرش: 1401/1/31 | انتشار: 1401/12/28

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
  این مقاله تحت شرایط This work is licensed under a Creative Common International License. قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه مهندسی و مدیریت انرژی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2023 CC BY-NC 4.0 | Energy Engineering & Management

Designed & Developed by : Yektaweb