دوره 6، شماره 3 - ( 8-1395 )                   جلد 6 شماره 3 صفحات 46-55 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Prediction of Moisture Content During Kohlrabi Drying Proass Using Microwave in a Fluidized Bed . JEM. 2016; 6 (3) :46-55
URL: http://energy.kashanu.ac.ir/article-1-533-fa.html
هنرور بیژن، رحیمی کشکولی یوسف. پیش ‌بینی محتوای رطوبت در طی فرآیند خشک ‌کردن گیاه کلم سر به وسیله امواج مایکروویو در بستر سیالی. مهندسی و مدیریت انرژی. 1395; 6 (3) :46-55

URL: http://energy.kashanu.ac.ir/article-1-533-fa.html


استادیار ازاد اسلامی
چکیده:  

با توجه به اهمیت خشک کردن مواد غذایی، حساسیت دمایی آن‌ها و هزینه‌های این فرایند، نیاز به یافتن روش‌هایی نو است که بتواند پارامترهای گوناگون در این فرایند را مورد ارزیابی قرار داده و رویه‌ای بهینه را بر خشک کردن نمونه‌ها به‌دست آورد. در این تحقیق توانایی خشک کردن گیاه کلم‌سر در یک بستر سیالی در ترکیب با هوای جابه‌جایی و امواج مایکروویو با استفاده از طرح آماری رویۀ پاسخ مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سه پارامتر توان مایکروویو، دمای هوای ورودی و دبی هوای ورودی در مقادیر مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. بهینۀ سه پارامتر مذکور به‌ترتیب برابر با توان مایکروویو 900 وات، دمای هوای ورودی oC60  و دبی هوای ورودی SCFH 1800 به‌دست آمده که در این شرایط بهترین مدت زمان خشک شدن گیاه کلم‌سر برابر با 62/7 دقیقه است. ضریب همبستگی مدل محاسباتی یا  R2 (adj) برای مدت زمان خشک شدن 9995/0 به‌دست آمده که نشان‌دهندۀ تطابق بسیار عالی نتایج آزمایشگاهی با مدل به‌دست‌آمده است.

نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مهندسی شیمی

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه مهندسی و مدیریت انرژی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Energy Engineering Management

Designed & Developed by : Yektaweb